Penyelam  

Posted by Unknown

Suatu hari ada seorang penyelam sedang menyelam di dalam lautan.Dia menyelam dalam kedalam 20 kaki bawah paras air.Sedang die menikmati permandangan di dalam lautan tersebut, die terserempak dengan seorang lelaki berenang pada kedalaman yang sama dengan nya.Yang peliknya beliau langsung tidak mempunyai kelengkapan menyelam.

Penyelam tersebut menyelam ke dalam 10 kaki lagi dan lelaki tersebut mengikuti nya seminit kemudian.Kemudian penyelam itu menyelam sedalam 15 kaki pula dan seminit kemudian lelaki tersebut pun muncul.Penyelam itu mengeluarkan papan kapur kalis air dan menulis kepada lelaki tersebut bagaimana anda menyelam tanpa kelengkapan oksigen??Dan lelaki tersebut memadam apa yang penyelam itu tulis lalu menulis "aku lemas la bongok!!!"

P/S Power Renjis : Si Aizuddin adalah seorang angkasamaya paling banyak memberi komen dan manusia paling awal sampai ke planet Lawak Today. 1 tepukan dinding untuk blog beliau http://mypixeleyes.blogspot.com/

6 comments

hohoho.
lawak la.

gempak tol org lemas tu...hoho~

hahah..

kadang2 cite lawak ni memang x logik kan..
tp sumpah klakar..

haha

x adil!
si aizuddin tu student cs, mst mngadap pc je
hahahah jeles jeles

tq tq. saya terharu sekali. terima kasih kepada ibubapa saya yg memberi sokongan. dan manager saya yg bersusah payah. tak lupa juga kpd peminat saya dan eh melebih2 plak.

komen utk entri ini. org lemas mmpu utk menulis lagi. hebat

mmg lawak la

Post a Comment

ONLINE RADIO & ONLINE TELEVISYEN

FOLLOW, PROMOTE DAN AJAK KAWAN2

Semua artikal lawak yang diterbitkan disini tiada kaitan langsung dengan anda. Diharapkan jangan ada yang menghantar komen mencarut menggunakan nama anonymous. Semua artikal adalah sama sekali tidak logik. Pengunjung normal yang bernama manusia mestilah waras menilai dan wajib paham ini adalah blog lawak! TQ.

KETUA JAJAHAN

PERLUKAN PROJEK


Product :
Billboard. Bunting. Movie Banner/Poster. POP/POS Sign. Standee. Backdrop. Vechicle & Building Wrap. Roll Up System. Window Graphic. Flag. Site Hoardings. Retail Displays. Exhibit & Displays. Labels. outdoor banners. Tents and Awnings. Truck Side Curtains.

All-in-One Printer :
Paper. Wall Paper. Canvas. Fabric. Satin. Tyvek. Covek. Transparent. Coloured and White Sticker. Mesh. Banner Flex. DuraTrans. Synthetic Paper. Backlift and Frontlit Vinly. PVC films.

Some of the organizations we've worked with include :
Warner Bros. Intl,California USA and WB's Worldwide Offices, Village Roadshow Australia and New Zealand, Petronas, Bank Negara, Tenaga Nasional Berhad, Celcom, TM Berhad, TV3, Malaysian Government : MIAT, KEKKWA, KPDN HEP, KDRM, BOMBA WP and more.

UNGM
United Nations Global Marketplace
International Fund for Agricultural Development (IFAD) registration.

WORLDWIDE AGENT WANTED. SMS 013-9140 888 Please Contact powerrenjis@gmail.com

KONGSI GELAP

Para pelawat digalakkan untuk berkongsi apa saja email-email yang menarik bersama.Sila hantar ke alamat email powerrenjis@gmail.com

MALAYSIA

MALAYSIA

ORANG SESAT

KOTAK DERMA