Nenek  

Posted by Unknown

seorang nenek tua teringin untuk menaiki sebuah kapal terbang. Mendengar keinginanya itu cucunya Izwan terus membeli tiket untuk menyenangkan hati neneknya. Pada hari yg ditentukan, Izwan membawa neneknya menaiki kapal terbang di KLIA. Sepanjang perjalanan,secara kebetulan penghawa dingin dalam kapal terbang itu rosak.

Walaupun terasa panas nenek hanya mendiamkan diri sampai di lapangan terbang Singapura lantas nenek itu berkata "patut la kat dalam kapal terbang jadi panas,rupanya kipas kapal terbang berada kat luar!!!!"

P/S Power Renjis : "anak pempuan makcik/pakcik selalu tukar-tukar jantan wat balik umah.kaki kikis plak tu". Anda selaku ibu/bapa, ape komen anda bila mendapat perkhabaran berikut?

4 comments

kesian nenek tu. mesti xnak naik kapal terbang dah. ;)

perihal anak makcik/pakcik tu, cuba la nasihat. kalau tak makan saman, cakap la ngan makcik/pakcik tu. kalau masih xde ape2, biarlah DIA sahaja yang tentukan. Yang pasti dah nasihat kan?

ya3..1 idea yang bagus.mungkin perkara buruk akan blaku

mk ayah budak tuh nk watpe??? erm nk wat pe pon dah terlambat dah.. hahahhaa
tgu je la kelahiran cucu kesayangan "di luar pagar" hehehe...
-akibat uibu bapa bg kebebasan sgt n terlalu percayakan anak...kot.hehe biasa la..mak bapak bz..bz cr duit duniawiii~ hehehe

tahniah kpd ibu bapa yg berkenaan~

jgn kata gitu..kdg ibu bapa dah bagi yang terbaik leh die bagi..tp bile dah besar terpengaruh pe..ibu bapa harap dengan didikan agama yang ade tu anak akan paham...kalau tka kejar duniawi mane nak bagi makan pakai pe.kdg anak2 pom tak paham (baru jadi mak ni paham) syurgawi pom nak kene kejar gak...hmmm....takut ah..nauzubillah...jangan la anakku yang sorang tu begitu...smpang malaikat 44

Post a Comment

ONLINE RADIO & ONLINE TELEVISYEN

FOLLOW, PROMOTE DAN AJAK KAWAN2

Semua artikal lawak yang diterbitkan disini tiada kaitan langsung dengan anda. Diharapkan jangan ada yang menghantar komen mencarut menggunakan nama anonymous. Semua artikal adalah sama sekali tidak logik. Pengunjung normal yang bernama manusia mestilah waras menilai dan wajib paham ini adalah blog lawak! TQ.

KETUA JAJAHAN

PERLUKAN PROJEK


Product :
Billboard. Bunting. Movie Banner/Poster. POP/POS Sign. Standee. Backdrop. Vechicle & Building Wrap. Roll Up System. Window Graphic. Flag. Site Hoardings. Retail Displays. Exhibit & Displays. Labels. outdoor banners. Tents and Awnings. Truck Side Curtains.

All-in-One Printer :
Paper. Wall Paper. Canvas. Fabric. Satin. Tyvek. Covek. Transparent. Coloured and White Sticker. Mesh. Banner Flex. DuraTrans. Synthetic Paper. Backlift and Frontlit Vinly. PVC films.

Some of the organizations we've worked with include :
Warner Bros. Intl,California USA and WB's Worldwide Offices, Village Roadshow Australia and New Zealand, Petronas, Bank Negara, Tenaga Nasional Berhad, Celcom, TM Berhad, TV3, Malaysian Government : MIAT, KEKKWA, KPDN HEP, KDRM, BOMBA WP and more.

UNGM
United Nations Global Marketplace
International Fund for Agricultural Development (IFAD) registration.

WORLDWIDE AGENT WANTED. SMS 013-9140 888 Please Contact powerrenjis@gmail.com

KONGSI GELAP

Para pelawat digalakkan untuk berkongsi apa saja email-email yang menarik bersama.Sila hantar ke alamat email powerrenjis@gmail.com

MALAYSIA

MALAYSIA

ORANG SESAT

KOTAK DERMA