Kencing  

Posted by Unknown

Satu hari Chot terbangun malam. Dia rasa nak terkencing. Dia pun masuk bilik air. Chot sungguh terkejut bila bukak je pintu, lampu tu terbuka sendiri. Lepas kencing dia pun terus keluar dan tutup pintu, Sekali lagi dia terkejut bila lampu tu tertutup sendiri.

Cepat-cepat dia kejutkan bini dia yang tengah lena tidur. Dia pun menceritakan hal yang terjadi padanya semasa kencing tadi."Abang heran lampu tu terbukak dan padam sendiri bila abang bukak dan tutup pintu". Bini Chot yang dalam keadaan sedar tak sedar tu pun berkata."Abang buat perangai lama dah" KENAPA abang kencing dalam peti ais lagi HAH????

P/S Power Renjis : Blog Lawak Today telah diikuti oleh pelbagai bangsa dan pelbagai golongan lapisan.Ada doktor, pensyarah, cikgu, pelajar dan lain-lain.Siapa anda?Ingin mengenali anda.Semoga semuanya terhibur dan ceria selalu pada hari pertama puasa.

9 comments

saya pelajar diploma :)

aku hanya kerani

hahaha...ade gak orang cenggini..

keje gomen jerr

sy student ijazah.. ehehe..

cikgu Math

haha post ni buat gua nak mencarut tapi gua sabar .

gua student SPM je beb

gua keje jer bro.
engine nyior.....

Tak kerja.. kerja baca lawak hari². Best ler... :)))

Post a Comment

ONLINE RADIO & ONLINE TELEVISYEN

FOLLOW, PROMOTE DAN AJAK KAWAN2

Semua artikal lawak yang diterbitkan disini tiada kaitan langsung dengan anda. Diharapkan jangan ada yang menghantar komen mencarut menggunakan nama anonymous. Semua artikal adalah sama sekali tidak logik. Pengunjung normal yang bernama manusia mestilah waras menilai dan wajib paham ini adalah blog lawak! TQ.

KETUA JAJAHAN

PERLUKAN PROJEK


Product :
Billboard. Bunting. Movie Banner/Poster. POP/POS Sign. Standee. Backdrop. Vechicle & Building Wrap. Roll Up System. Window Graphic. Flag. Site Hoardings. Retail Displays. Exhibit & Displays. Labels. outdoor banners. Tents and Awnings. Truck Side Curtains.

All-in-One Printer :
Paper. Wall Paper. Canvas. Fabric. Satin. Tyvek. Covek. Transparent. Coloured and White Sticker. Mesh. Banner Flex. DuraTrans. Synthetic Paper. Backlift and Frontlit Vinly. PVC films.

Some of the organizations we've worked with include :
Warner Bros. Intl,California USA and WB's Worldwide Offices, Village Roadshow Australia and New Zealand, Petronas, Bank Negara, Tenaga Nasional Berhad, Celcom, TM Berhad, TV3, Malaysian Government : MIAT, KEKKWA, KPDN HEP, KDRM, BOMBA WP and more.

UNGM
United Nations Global Marketplace
International Fund for Agricultural Development (IFAD) registration.

WORLDWIDE AGENT WANTED. SMS 013-9140 888 Please Contact powerrenjis@gmail.com

KONGSI GELAP

Para pelawat digalakkan untuk berkongsi apa saja email-email yang menarik bersama.Sila hantar ke alamat email powerrenjis@gmail.com

MALAYSIA

MALAYSIA

ORANG SESAT

KOTAK DERMA