Lif  

Posted by Unknown

Pada satu hari Bedah dan bapanya datang ke Kuala Lumpur dan pergi ke shopping mall.Anak beranak nie baru first time datang Kuala Lumpur, sebelum nie asyik dok memerap kat kampung je.Jalan punya jalan, akhirnya Bedah terpandang lif, lalu dia pun tanyalah bapak dia." Pak, itu amenda pak?"Bapak menjawab," Entah lah nak.bapak pun baru kali ini nampak menatang tuh.

"Tak lama lepas tu seorang nyonya tua terbongkok-bongkok, tergigil-tergigil pergi ke dinding dan menekan butang lif tersebut.lif pun terbuka lalu nyonya masuk ke dalam lif dan pintu lif terus tertutup.tidak lama kemudian pintu lif terbuka.TINGGGG!!!!!keluarlah seorang amoi yang punyalah cun macam ANGELINA JOLIE.lantas berkatalah bapak si bedah kepada Bedah.“NAK! KAU PERGI AMBIK EMAK KAMU BAWAK KEMARI,KITA MASUKKAN DIA DALAM GUA AJAIB NIH.CEPAT!!

6 comments

hahahaha
darak molep. kik3 XD

try la..ajok mokcik2 di mache tu..bowok dio mai kl..test tgk gano jadi..hak3

lawak dari majalah rapi ni..

hahahahha...pintu ajaib ye...yg tua leh jadi muda rumaja..

ala..takat tu je ke cite? abis tu mak die jd cmne?

Alahai... mak cik nak try la masuk dalam lif tu... mana tau mak cik jadik macam Angelina Jolie... kah3x

Post a Comment

ONLINE RADIO & ONLINE TELEVISYEN

FOLLOW, PROMOTE DAN AJAK KAWAN2

Semua artikal lawak yang diterbitkan disini tiada kaitan langsung dengan anda. Diharapkan jangan ada yang menghantar komen mencarut menggunakan nama anonymous. Semua artikal adalah sama sekali tidak logik. Pengunjung normal yang bernama manusia mestilah waras menilai dan wajib paham ini adalah blog lawak! TQ.

KETUA JAJAHAN

PERLUKAN PROJEK


Product :
Billboard. Bunting. Movie Banner/Poster. POP/POS Sign. Standee. Backdrop. Vechicle & Building Wrap. Roll Up System. Window Graphic. Flag. Site Hoardings. Retail Displays. Exhibit & Displays. Labels. outdoor banners. Tents and Awnings. Truck Side Curtains.

All-in-One Printer :
Paper. Wall Paper. Canvas. Fabric. Satin. Tyvek. Covek. Transparent. Coloured and White Sticker. Mesh. Banner Flex. DuraTrans. Synthetic Paper. Backlift and Frontlit Vinly. PVC films.

Some of the organizations we've worked with include :
Warner Bros. Intl,California USA and WB's Worldwide Offices, Village Roadshow Australia and New Zealand, Petronas, Bank Negara, Tenaga Nasional Berhad, Celcom, TM Berhad, TV3, Malaysian Government : MIAT, KEKKWA, KPDN HEP, KDRM, BOMBA WP and more.

UNGM
United Nations Global Marketplace
International Fund for Agricultural Development (IFAD) registration.

WORLDWIDE AGENT WANTED. SMS 013-9140 888 Please Contact powerrenjis@gmail.com

KONGSI GELAP

Para pelawat digalakkan untuk berkongsi apa saja email-email yang menarik bersama.Sila hantar ke alamat email powerrenjis@gmail.com

MALAYSIA

MALAYSIA

ORANG SESAT

KOTAK DERMA