Kerana Jelingan  

Posted by Unknown

suatu hari...ali ngan bapak dia g la jalan2 kt pekan n lalu la tepi kdai mainan..ali pun benti la tgk b-daman..(bdk2 la katakan)..dia pn men ambik ja...dia nk tnjk kt bapak dia srh beli...sekali bapak dia jeling...dia taw dah..jelingnya bermaksud LETAK BALIK DI TEMPAT ASAL!!!!!!

dia pun jalan g ngan bapak dia..pas tu bapak dia benti satu kedai nk beli paper...waktu bapak dia dok belek2 paper..dia ternampak aiskrim...mmg terliur abis!!!dia pn ambik lg tnpa berfikir..waktu bapak dia nk byr paper ali pn nk letak aiskrim tu...sekali lg bapak dia jeling...dia pun simpan blk.

jalan pnya jalan azan solat jumaat pn bergema...dia ngn bapak dia g la masjid..waktu solat nie dia ngan bapak dia dok la saf dpn...di sbbkan ali nie xpandai g slt dia keje ikot ja...tiba22 dia nampak kain imam tersepit kt buntut..jadi dia pn tolong la tarik..tapi ntah bapak dia xkhusyuk kut...sekali bapak dia jeling pa g....dia jolok balik kain imam tu!!!!peeeehhhhhhh

bygkan tersungkur imam tu...yg kat belakang pa g tergelak smua tgk ali jolok buntut imam tu

1 comments

hahahahahahaha...lawak giler.......hahahahaha...sampai berair mata aku...balik nie boleh share dgn hubby....

tak terbayang camner buntut imam tu kene jolok..hahahhaahha

Post a Comment

ONLINE RADIO & ONLINE TELEVISYEN

FOLLOW, PROMOTE DAN AJAK KAWAN2

Semua artikal lawak yang diterbitkan disini tiada kaitan langsung dengan anda. Diharapkan jangan ada yang menghantar komen mencarut menggunakan nama anonymous. Semua artikal adalah sama sekali tidak logik. Pengunjung normal yang bernama manusia mestilah waras menilai dan wajib paham ini adalah blog lawak! TQ.

KETUA JAJAHAN

PERLUKAN PROJEK


Product :
Billboard. Bunting. Movie Banner/Poster. POP/POS Sign. Standee. Backdrop. Vechicle & Building Wrap. Roll Up System. Window Graphic. Flag. Site Hoardings. Retail Displays. Exhibit & Displays. Labels. outdoor banners. Tents and Awnings. Truck Side Curtains.

All-in-One Printer :
Paper. Wall Paper. Canvas. Fabric. Satin. Tyvek. Covek. Transparent. Coloured and White Sticker. Mesh. Banner Flex. DuraTrans. Synthetic Paper. Backlift and Frontlit Vinly. PVC films.

Some of the organizations we've worked with include :
Warner Bros. Intl,California USA and WB's Worldwide Offices, Village Roadshow Australia and New Zealand, Petronas, Bank Negara, Tenaga Nasional Berhad, Celcom, TM Berhad, TV3, Malaysian Government : MIAT, KEKKWA, KPDN HEP, KDRM, BOMBA WP and more.

UNGM
United Nations Global Marketplace
International Fund for Agricultural Development (IFAD) registration.

WORLDWIDE AGENT WANTED. SMS 013-9140 888 Please Contact powerrenjis@gmail.com

KONGSI GELAP

Para pelawat digalakkan untuk berkongsi apa saja email-email yang menarik bersama.Sila hantar ke alamat email powerrenjis@gmail.com

MALAYSIA

MALAYSIA

ORANG SESAT

KOTAK DERMA