Perjumpaan Blogger  

Posted by Power Renjis

Semua Blogger Dijemput Hadir.

Tarikh : 26 Disember 2009 (Sabtu).
Lokasi : FRIM, Kepong, Selangor.
Masa : 10 pagi-2 petang.

Power Renjis : Aku rase macam nak pegi join skaki.Sape kat sini yang mau pegi? Tolong sebarkan.Thanks

5 comments

mcm best je

huh ?? FRIM ?? aku tinggal kat sini kott , tade pape cite pun , mama aku pun senyap jeh (; yeke nie perjumpaan blogger ?

yup..try tgk blog bro mazidul akmal sidek tv3 tu.die mybe join skali

sori bro....
ak dah nk blek johor time tuh...
smbg blaja la..
klo x mmg ak nk g join korg...
nk dgr cter korg....

aku xleh nak join.. balik kmpg masa tue.. sedihnya...

Post a Comment

ONLINE RADIO & ONLINE TELEVISYEN

FOLLOW, PROMOTE DAN AJAK KAWAN2

Semua artikal lawak yang diterbitkan disini tiada kaitan langsung dengan anda. Diharapkan jangan ada yang menghantar komen mencarut menggunakan nama anonymous. Semua artikal adalah sama sekali tidak logik. Pengunjung normal yang bernama manusia mestilah waras menilai dan wajib paham ini adalah blog lawak! TQ.

KETUA JAJAHAN

PERLUKAN PROJEK


Product :
Billboard. Bunting. Movie Banner/Poster. POP/POS Sign. Standee. Backdrop. Vechicle & Building Wrap. Roll Up System. Window Graphic. Flag. Site Hoardings. Retail Displays. Exhibit & Displays. Labels. outdoor banners. Tents and Awnings. Truck Side Curtains.

All-in-One Printer :
Paper. Wall Paper. Canvas. Fabric. Satin. Tyvek. Covek. Transparent. Coloured and White Sticker. Mesh. Banner Flex. DuraTrans. Synthetic Paper. Backlift and Frontlit Vinly. PVC films.

Some of the organizations we've worked with include :
Warner Bros. Intl,California USA and WB's Worldwide Offices, Village Roadshow Australia and New Zealand, Petronas, Bank Negara, Tenaga Nasional Berhad, Celcom, TM Berhad, TV3, Malaysian Government : MIAT, KEKKWA, KPDN HEP, KDRM, BOMBA WP and more.

UNGM
United Nations Global Marketplace
International Fund for Agricultural Development (IFAD) registration.

WORLDWIDE AGENT WANTED. SMS 013-9140 888 Please Contact powerrenjis@gmail.com

KONGSI GELAP

Para pelawat digalakkan untuk berkongsi apa saja email-email yang menarik bersama.Sila hantar ke alamat email powerrenjis@gmail.com

MALAYSIA

MALAYSIA

ORANG SESAT

KOTAK DERMA