Polis  

Posted by Unknown

Orang Asli Dan Polis

orang asli : selamat pagi tuan
polis : selamat pagi! apa hal!
orang asli : saya nak buat repot tuan
polis : pasal apa tu?
orang asli : kawan saya di baham harimau
polis : pukul berapa?
orang asli : dia tak pukul, harimau tu terkam!
polis : habis?
orang asli : tak habis, tinggal kepala ngak boleh makan.

P/S Power Renjis : Tempat bercuti dan penginapan yang menarik di Melaka korang tau tak?kalo tahu kongsi la info ok.

8 comments

mak oi harimau tak puasa

Salam...
Melaka: ambik hotel dekat mahkota parade, century apa entah...

takpun kalau tak kisah tader swimming pool, try puri hotel kat jonker walk, a butik hotel. tapi harga OK!

or ada budget lebih, try equatorial.

hotel ni terletak kat kawasan shopping dan tempat bersejarah. makan pun senang...

ENJOY!

nurul aznil?anda org mlaka?

kalau nak lepak betul2...takde jalan2...

sewa umah banglo kat A'Famosa, ada pool...leh sewa family or kwn2...best gile

lepak je..pastu leh gi Water World ke, Animal Safari ke, malam leh gi Cowboy Town..terbaek!

syaheera : lokasi tu sudah pon dlm plan kami.tahu brape kos sewa banglow tu?

yang femes a famosa, tapi, hari tu qissy lepak kat puteri resort kot tempat dia, kat area ayer keroh. nyaman sgt. time tu betul2 nak release tension. alhamdulillah, dpat ketenangan yang di cari. =)

Encik Power Renjis, rumah family saya kat Melaka.
Bungalow paling murah last saya check (3 tahun lepas)dalam RM250/malam. La ni tatau la kot dah naik.

Syaheera: Bungalow A'Farmosa mmg best tapi hampir semua fully booked. Cuma berhati-hati lah, 2-3 kali kawan-kawan saya bgtau, depa jumpa KATAK kiok TERLENTANG dalam pool.

Buat lawak la orang asli..abg polis patut tembak jerrr...

Post a Comment

ONLINE RADIO & ONLINE TELEVISYEN

FOLLOW, PROMOTE DAN AJAK KAWAN2

Semua artikal lawak yang diterbitkan disini tiada kaitan langsung dengan anda. Diharapkan jangan ada yang menghantar komen mencarut menggunakan nama anonymous. Semua artikal adalah sama sekali tidak logik. Pengunjung normal yang bernama manusia mestilah waras menilai dan wajib paham ini adalah blog lawak! TQ.

KETUA JAJAHAN

PERLUKAN PROJEK


Product :
Billboard. Bunting. Movie Banner/Poster. POP/POS Sign. Standee. Backdrop. Vechicle & Building Wrap. Roll Up System. Window Graphic. Flag. Site Hoardings. Retail Displays. Exhibit & Displays. Labels. outdoor banners. Tents and Awnings. Truck Side Curtains.

All-in-One Printer :
Paper. Wall Paper. Canvas. Fabric. Satin. Tyvek. Covek. Transparent. Coloured and White Sticker. Mesh. Banner Flex. DuraTrans. Synthetic Paper. Backlift and Frontlit Vinly. PVC films.

Some of the organizations we've worked with include :
Warner Bros. Intl,California USA and WB's Worldwide Offices, Village Roadshow Australia and New Zealand, Petronas, Bank Negara, Tenaga Nasional Berhad, Celcom, TM Berhad, TV3, Malaysian Government : MIAT, KEKKWA, KPDN HEP, KDRM, BOMBA WP and more.

UNGM
United Nations Global Marketplace
International Fund for Agricultural Development (IFAD) registration.

WORLDWIDE AGENT WANTED. SMS 013-9140 888 Please Contact powerrenjis@gmail.com

KONGSI GELAP

Para pelawat digalakkan untuk berkongsi apa saja email-email yang menarik bersama.Sila hantar ke alamat email powerrenjis@gmail.com

MALAYSIA

MALAYSIA

ORANG SESAT

KOTAK DERMA