Pelancong  

Posted by Power Renjis

Al kisah pada satu hari ada seorang pelancong, dia menaiki taxi tapi dalam perjalanan dia berkata kepada pemandu taxi ' Shaya mau two round ' kata pelancung ' ya..ya..ya..' jawab pemandu taxi ' Shaya mau two round ' kata pelancung lagi. Lalu pemandu taxi itupun membawa beliau keliling bandar bagi memenuhi kehendaknya.

Tiba tiba pelancung tadi terkencing dalam kereta. Pemandu taxi sangat marah ' U must tell me first before U dot..dot..dot.' kata pemandu. ' Shaya sudah bilang shaya mau two round, shaya mau two round tapi kau tidak kasi two round sama shaya ' jawab pelancung. Pemandu taxi menggeleng kepala.

Power Renjis : Lawak takde dah!

4 comments

cik driver. dia mahu turun dalam erti kata melayunya.

gila ah, stok abis da ke?

aihhh...aku pon takpaham ngan pelancung tu... =.=

2 round tu gapo dio mksd?

mau turun la kira-chan! :p

aizuddin : lawak takde yg best2 dah.ade 3-4 ari lg..tu pon biase2 je.aku nak pos pon malu.yg hari ni pon same

Anonymous   says 10 September, 2009

oh..turun..puas mikir apa la two round tu..

Post a Comment

ONLINE RADIO & ONLINE TELEVISYEN

FOLLOW, PROMOTE DAN AJAK KAWAN2

Semua artikal lawak yang diterbitkan disini tiada kaitan langsung dengan anda. Diharapkan jangan ada yang menghantar komen mencarut menggunakan nama anonymous. Semua artikal adalah sama sekali tidak logik. Pengunjung normal yang bernama manusia mestilah waras menilai dan wajib paham ini adalah blog lawak! TQ.

KETUA JAJAHAN

PERLUKAN PROJEK


Product :
Billboard. Bunting. Movie Banner/Poster. POP/POS Sign. Standee. Backdrop. Vechicle & Building Wrap. Roll Up System. Window Graphic. Flag. Site Hoardings. Retail Displays. Exhibit & Displays. Labels. outdoor banners. Tents and Awnings. Truck Side Curtains.

All-in-One Printer :
Paper. Wall Paper. Canvas. Fabric. Satin. Tyvek. Covek. Transparent. Coloured and White Sticker. Mesh. Banner Flex. DuraTrans. Synthetic Paper. Backlift and Frontlit Vinly. PVC films.

Some of the organizations we've worked with include :
Warner Bros. Intl,California USA and WB's Worldwide Offices, Village Roadshow Australia and New Zealand, Petronas, Bank Negara, Tenaga Nasional Berhad, Celcom, TM Berhad, TV3, Malaysian Government : MIAT, KEKKWA, KPDN HEP, KDRM, BOMBA WP and more.

UNGM
United Nations Global Marketplace
International Fund for Agricultural Development (IFAD) registration.

WORLDWIDE AGENT WANTED. SMS 013-9140 888 Please Contact powerrenjis@gmail.com

KONGSI GELAP

Para pelawat digalakkan untuk berkongsi apa saja email-email yang menarik bersama.Sila hantar ke alamat email powerrenjis@gmail.com

MALAYSIA

MALAYSIA

ORANG SESAT

KOTAK DERMA