Gigi  

Posted by Unknown

Seorang doktor wanita yang cantik dari bandar melakukan satu kajian kesihatan di sebuah kampung. Ketika hampir semua pendudukkampung sudah berkumpul di dalam dewan itu, doktor wanita itu mula bertanya.

Doktor : Menjaga kesihatan haruslah dimulakan dengan kebersihan gigi.Saya ingin tahu, berapa kali, pakcik-pakcik gosok gigi dalam sehari?
Pak cik Ali : (malu-malu) bagi pak cik, cukuplah sekali sehari.
Pakcik Rizal : Sekali sahaja! Saya 3 kali sehari.
Doktor : Bagus bila masanya, pak cik menggosok gigi?
Pakcik Rizal : Pagi sebelum mandi. Petang, selapas balik dari sawah, dan malam, sebelum tidur. Pak cik Azwan :3 kali sahaja sudah sombong.saya 12 kali!
Doktor : Wah macammana pak cik gosok gigi sampai 12 kali?
Pak cik Azwan : Januari sekali, Februari sekali, March sekali,

P/S Power Renjis : Para pengunjung sila komen beritahu lokasi anda.Ingin mengenali anda dengan lebih dekat.

26 comments

lawak gak pakcik2 ni..hehe

selayang baru selangor..kat profile kan ade...

mau datang rumah????

ngeh ngeh

huhuu..apakah? mesti org keliling x sanggup duduk dekat2..aiyoo~

hahaha..
sengal tul pak cik 2..
konfirm mulut busuk longkang kalau dia nganga..

wakakaka

assalamualaikum..
saya dari langkawi:)

haha orang tanya brp kali sehari

hello. saya dah lama follow blog awk, cuma tak pernah comment :D
saya anak jati shah alam tapi kini menuntut di terengganu ;)

terima kasih semua

Nama sya Nurul Amrie. Berasal dari Johor. Kg saya dekat dengan kg awak.. malah umah atuk saya sebelah jer dgn umah awk kat Klantan tuh.. hahahha

mcm pernah lihat ini org.tp tidak kenal sama skali..ha3

tinie a.k.a ibu fatin : boleh aje..jnji semua sponser..hihi

♥chiaki♥ : wsalam datang sini naik ape?teksi ke feri?hihi

naddy..tq anda mmg jujur.byk blogger yg tak letak lokasi di profile

ehe...yeap2..da de kat profile..moh laa dtg umah! haha

ade sponser saya ok aje..hihi

Saya asal dari N9...
tapi skrg menetap di Batu Pahat....

nak dtg raya ker?

Aspalela : tiada masalah sekiranya diberi duit minyak.hihi

sy dari gombak!~
mehla kenal!
sy single!
wakakakakaka!~

Aspalela, jgn harap la si renjis nih nk dtg batu pahat klo tak di sponsor, umah spupu dia yg dekat2 pun dia tak dtg raya.. haahah

ampang selangor.sila dtg membawa smpul duit raya paling sikit rm50.sekian.haha

FRIM Kepong , lawak nie mmg best !

ohh die ni mmg kedekut ehhh???teruk btol la

husniyyah : anda mmg notty..power renjis tjatuh kerusi dibuatnya..hihi


nurul amri : jaga tingkahlaku anda.jangan malukan kluarga.ha3


tfaaa : had umo anda tidak digalakkan sama skali.


niena diyana : tq..jemput dtg lagi

hahaha..tergoda sudah si power ni.hilang sudah powernye.hahaha

Hahahahha....
Koya sungguh mu nih power renjis hok jebok ait liur... hahaha

la pakcik tu hampeh tul ader ke sebulan sekali ha ha

lucu..lucu...ada orang gosok gigi palsu dia tanggal dan gosok kat luar.

Post a Comment

ONLINE RADIO & ONLINE TELEVISYEN

FOLLOW, PROMOTE DAN AJAK KAWAN2

Semua artikal lawak yang diterbitkan disini tiada kaitan langsung dengan anda. Diharapkan jangan ada yang menghantar komen mencarut menggunakan nama anonymous. Semua artikal adalah sama sekali tidak logik. Pengunjung normal yang bernama manusia mestilah waras menilai dan wajib paham ini adalah blog lawak! TQ.

KETUA JAJAHAN

PERLUKAN PROJEK


Product :
Billboard. Bunting. Movie Banner/Poster. POP/POS Sign. Standee. Backdrop. Vechicle & Building Wrap. Roll Up System. Window Graphic. Flag. Site Hoardings. Retail Displays. Exhibit & Displays. Labels. outdoor banners. Tents and Awnings. Truck Side Curtains.

All-in-One Printer :
Paper. Wall Paper. Canvas. Fabric. Satin. Tyvek. Covek. Transparent. Coloured and White Sticker. Mesh. Banner Flex. DuraTrans. Synthetic Paper. Backlift and Frontlit Vinly. PVC films.

Some of the organizations we've worked with include :
Warner Bros. Intl,California USA and WB's Worldwide Offices, Village Roadshow Australia and New Zealand, Petronas, Bank Negara, Tenaga Nasional Berhad, Celcom, TM Berhad, TV3, Malaysian Government : MIAT, KEKKWA, KPDN HEP, KDRM, BOMBA WP and more.

UNGM
United Nations Global Marketplace
International Fund for Agricultural Development (IFAD) registration.

WORLDWIDE AGENT WANTED. SMS 013-9140 888 Please Contact powerrenjis@gmail.com

KONGSI GELAP

Para pelawat digalakkan untuk berkongsi apa saja email-email yang menarik bersama.Sila hantar ke alamat email powerrenjis@gmail.com

MALAYSIA

MALAYSIA

ORANG SESAT

KOTAK DERMA