Cara-Cara Nak Menakutkan Hantu  

Posted by Unknown

POCONG
Hantu yg berbungkus mcm lepat pisang baru masak ni mmg mudah cara kelemahannya.
Kita hanya perlu bukak tali pengikat di atas kpalanya dan tarik kain balutannya.
Sudah tentu dia akan berasa malu sbb dia tidak pakai apa2 pon,
selain kain kapan pembungkusnya itu.

LANGSUIR
Dia ni suka pandang muka kita,jadi beranikan diri anda tenung balik muka dia sambil
jelir2 lidah.Kalo x pon tunjuk cermin muka kat dia,pasti dia tersipu2 malu.

PONTIANAK
Hantu yg suka ketawe.Kalau terserempak dgn dia,kita pon mestilah ketawe sama.
Kalau bleh kita cuba mengilai lebih kuat dr dia,tentu dia boring.

HANTU GALAH
Hantu ni la yg paling tinggi di muka bumi.
Kalau terjumpa dia ,kita hendaklah maniarap .Pasti dia x perasan kita ada di situ.

HANTU RAYA
Hantu ni suka beraya n suka menyamar jadi tuan dia.Caranye senang je...
sambutlah hari raya tiap kali dia,bagi duit,ajak maen meriam buluh,suruh kacau dodol
atau jaga lemang.Tentu x kacau kita sbb byk keje kene buat.

JERANGKUNG

Dia ni ade kulit tapi nipis.Tinggal rangka je dan paling mudah utk menewaskannye.
Kita hanya perlu tunjal dahinya dgn telunjuk n lihat gerak-gerinye mengimbang badan
utk berdiri tegak.

TOYOL
Lagi snang kalo nk kalahkn dia,bagi duit satu sen berguni-guni...nnti dia ingat
duit emas,pastu dia pikul bawak balik bagi tuannye...
pastu sah2 lah dpt penampar Jepon dari tuannye sbb mana nk tukar
duit satu sen byk2 tu.

3 comments

hmmm..
klau try benda ni rsanya menjadi dak..
hahaha..

try la kalo nak..huhu

wahhhh..
ckp jew..
pnh wat kew dkt antu2 tu?
ada brani?

Post a Comment

ONLINE RADIO & ONLINE TELEVISYEN

FOLLOW, PROMOTE DAN AJAK KAWAN2

Semua artikal lawak yang diterbitkan disini tiada kaitan langsung dengan anda. Diharapkan jangan ada yang menghantar komen mencarut menggunakan nama anonymous. Semua artikal adalah sama sekali tidak logik. Pengunjung normal yang bernama manusia mestilah waras menilai dan wajib paham ini adalah blog lawak! TQ.

KETUA JAJAHAN

PERLUKAN PROJEK


Product :
Billboard. Bunting. Movie Banner/Poster. POP/POS Sign. Standee. Backdrop. Vechicle & Building Wrap. Roll Up System. Window Graphic. Flag. Site Hoardings. Retail Displays. Exhibit & Displays. Labels. outdoor banners. Tents and Awnings. Truck Side Curtains.

All-in-One Printer :
Paper. Wall Paper. Canvas. Fabric. Satin. Tyvek. Covek. Transparent. Coloured and White Sticker. Mesh. Banner Flex. DuraTrans. Synthetic Paper. Backlift and Frontlit Vinly. PVC films.

Some of the organizations we've worked with include :
Warner Bros. Intl,California USA and WB's Worldwide Offices, Village Roadshow Australia and New Zealand, Petronas, Bank Negara, Tenaga Nasional Berhad, Celcom, TM Berhad, TV3, Malaysian Government : MIAT, KEKKWA, KPDN HEP, KDRM, BOMBA WP and more.

UNGM
United Nations Global Marketplace
International Fund for Agricultural Development (IFAD) registration.

WORLDWIDE AGENT WANTED. SMS 013-9140 888 Please Contact powerrenjis@gmail.com

KONGSI GELAP

Para pelawat digalakkan untuk berkongsi apa saja email-email yang menarik bersama.Sila hantar ke alamat email powerrenjis@gmail.com

MALAYSIA

MALAYSIA

ORANG SESAT

KOTAK DERMA