Kepala Batu  

Posted by Unknown

Said dan Dol, sepasang rakan karib yang suka sangat ngan aktiviti adventure. Said seorang yang sering mengatakan sesuatu perkara dengan benar dengan melihat dahulu kesahihannya. Manakala si Dol pula, sering tidak bersetuju dengan pendapat Said, dan sering menafikannya.

Pada suatu hari, mereka telah meredah satu hutan. apabila memasuki hutan tersebut, tiba-tiba mereka berdua dikejutkan dengan gerak geri sesuatu di celah-celah pohon renek. Benda alah tu sebenarnya burung jer.Mereka berdua pon bertikam lidahlah kerana sifat degil si Dol.

said : itu betol la burung Dol.
dol : mana boleh burung, kuat tu bunyi!
said : burung la dol.
dol : aku pasti sangat kambing.
said : burung la.
dol : kambing.

setelah bertekak selama lebih kurang 10 minit, tiba-tiba burung tu keluar dan menampakkan dirinya, sepantas kilat dol berkata.

dol : hah, kan aku dah cakap, kau tengok tu, kambing terbang,burung ape ke bendanya

0 comments

Post a Comment

ONLINE RADIO & ONLINE TELEVISYEN

FOLLOW, PROMOTE DAN AJAK KAWAN2

Semua artikal lawak yang diterbitkan disini tiada kaitan langsung dengan anda. Diharapkan jangan ada yang menghantar komen mencarut menggunakan nama anonymous. Semua artikal adalah sama sekali tidak logik. Pengunjung normal yang bernama manusia mestilah waras menilai dan wajib paham ini adalah blog lawak! TQ.

KETUA JAJAHAN

PERLUKAN PROJEK


Product :
Billboard. Bunting. Movie Banner/Poster. POP/POS Sign. Standee. Backdrop. Vechicle & Building Wrap. Roll Up System. Window Graphic. Flag. Site Hoardings. Retail Displays. Exhibit & Displays. Labels. outdoor banners. Tents and Awnings. Truck Side Curtains.

All-in-One Printer :
Paper. Wall Paper. Canvas. Fabric. Satin. Tyvek. Covek. Transparent. Coloured and White Sticker. Mesh. Banner Flex. DuraTrans. Synthetic Paper. Backlift and Frontlit Vinly. PVC films.

Some of the organizations we've worked with include :
Warner Bros. Intl,California USA and WB's Worldwide Offices, Village Roadshow Australia and New Zealand, Petronas, Bank Negara, Tenaga Nasional Berhad, Celcom, TM Berhad, TV3, Malaysian Government : MIAT, KEKKWA, KPDN HEP, KDRM, BOMBA WP and more.

UNGM
United Nations Global Marketplace
International Fund for Agricultural Development (IFAD) registration.

WORLDWIDE AGENT WANTED. SMS 013-9140 888 Please Contact powerrenjis@gmail.com

KONGSI GELAP

Para pelawat digalakkan untuk berkongsi apa saja email-email yang menarik bersama.Sila hantar ke alamat email powerrenjis@gmail.com

MALAYSIA

MALAYSIA

ORANG SESAT

KOTAK DERMA